Bemannia

Bemannia söker Dataregistrerare för flexibelt arbete i Visby

2017-05-15
Bemannia AB (publ) (Visby)
Kontaktperson: Bemannia
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker nu dig som vill ha ett flexibelt och spännande arbete med varierande arbetstider hos vår välkända och väletablerade kund i Visby. Arbetet genomförs under 4-timmarsskift och utförs under vardag, kväll och helg, varför vi främst söker dig som studerar, arbetar deltid eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med dator som ditt främsta arbetsredskap. I arbetsuppgifterna ingår granskning och registrering av inkommande ärenden.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som har god datorvana och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Dina personliga egenskaper:

Det är av yttersta vikt att du är noggrann, stresstålig och har förmågan att fatta snabba beslut även under högt arbetstempo.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

 

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 15 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker Dataregistrerare för flexibelt arbete i Visby