Bemannia

Bemannia söker administrativ assistent omgående till Södertälje

2017-05-04
Bemannia Kontor AB (Södertälje)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker dig som vill arbeta som administrativ assistent och kan börja omgående ute hos vår kund i Södertälje. Tjänsten är förlagd på 80% och du kommer bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.

Välkommen in med din ansökan redan idag.

 

Dina arbetsuppgifter:

Som administrativ konsult kommer din uppgift främst att innebära att administrera konton i kundens verksamhetssystem. Därutöver kommer du att vara behjälplig vid övriga administrativa uppgifter.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som har en genomförd gymnasial utbildning och har ca 1 års erfarenhet av en administrativ roll.

Dina personliga egenskaper:

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, noggrann och prestigelös. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker administrativ assistent omgående till Södertälje