Bemannia

Barnskötare i Stockholm inför hösten

2017-06-15
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Sophie Clayhills
Tjänstemän, Bemanning, Pedagogiskt arbete

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Bemannia tillhandahåller personal från förskola till gymnasium. Bemannia har ett flertal avtal, däribland som första leverantör till Stockholm stads skolor. 

Vi söker nu barnskötare till förskola i Stockholm. Du ska vara utbildad barnskötare alternativt ha jobbat minst ett halvår heltid på en förskola. 

Om tjänsten:

Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga arbetsuppgifter på förskola. Denna tjänst är på heltid.

Din profil:

Vi söker dig som har en avslutad barnskötarutbildning alternativt ha jobbat minst ett halvår heltid på en förskola.  Du ska ha ett brinnande engagemang för arbete med barn. Du ska vara driven och initiativtagande.

 

Är detta ett arbete för dig? Skicka in din ansökan redan idag

 

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss på 08-122 00 450.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, vikarie@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Barnskötare i Stockholm inför hösten