Bemannia

Assistent sökes till internationell miljö på myndighet

2017-05-30
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi söker nu efter en administrativ och kommunikativ person, med goda kunskaper i engelska, som vill arbeta som assistent hos vår kund. Uppdraget är på deltid (50-75%) mellan den 21 augusti och den 15 november. Det finns även chans till förlängning med ytterligare 3 månader. Om du är aktuell för tjänsten kommer du att bli anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund som är en statlig myndighet. 

Dina arbetsuppgifter:

Arbeta som administrativt stöd åt chefer och kollegor på den internationella avdelningen genom att bland annat:

 • Granska fakturor och reseräkningar
 • Genomföra resebokningar
 • Skriva protokoll
 • Hantera funktionsbrevlåda
 • Boka möten och konferenser
 • Hjälpa till med arrangemang och besök
 • Diarieföra och organisera, både digitalt och analogt

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasium eller motsvarande utbildning
 • Viss erfarenhet av administrativt arbete
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Goda förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på engelska

Dina personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad och du har en mycket god förmåga att planera ditt arbete. Då du i rollen har många kontaktytor är det avgörande att du är kommunikativ och tydlig såväl som att du är bra på att bemöta människor. Du tycker om att bidra till en positiv miljö och du har ett prestigelöst förhållningssätt där du "rycker in" där det behövs. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Assistent sökes till internationell miljö på myndighet