Bemannia

Är du vår kunds nya växeltelefonist till huvudkontoret i Stockholm?

2017-05-30
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker efter en telefonist med god vana av att ta emot och koppla samtal i telefonväxel samt att ge förstklassig service. Om detta stämmer in på dig kan du bli vår konsult för uppdraget på myndigheten i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta i mitten av augusti och pågå tillsvidare under en längre period. Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd till vår statliga kund.

Dina arbetsuppgifter:

 • Besvara och förmedla inkommande och utgående samtal
 • Ge information till medarbetare
 • Lägga in ny information i växelns minnesfunktion
 • Allmänt arbete med myndighetens telefonservice/växel
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Dina kvalifikationer:

 • Minst ett (1) års erfarenhet som växeltelefonist
 • Gymnasium eller likvärdig utbildning
 • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
 • God datorvana samt av MS Office
 • Stor erfarenhet av att använda telefonväxlar och hänvisningssystem
 • Erfarenhet av telefonistapplikationer (tex Mitel INattend eller mostavarande)

Dina personliga egenskaper:

I denna roll är det viktigt att du har en förmåga att lära dig nya system och snabbt hantera olika typer av samtal. Du har en naturlig servicekänsla och får ofta beröm för ditt engagemang i arbetet. Vidare är du positiv, flexibel och effektiv.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Är du vår kunds nya växeltelefonist till huvudkontoret i Stockholm?