Bemannia

Ambitiös arbetsledare sökes till Storstockholm

2017-05-12
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker dig som har tidigare erfarenhet som arbetsledare och vill arbeta 75-100% hos vår välkända kund i Stockholmsområdet (Jakobsberg, Bromma och Upplands Väsby). Uppdraget kommer att löpa tillsvidare efter att vi funnit rätt person. Du blir anställd av oss på Bemannia och blir uthyrd till vår kund där du ansvarar för en del av vår verksamhet. Vi letar efter dig som är kommunikativ, ordningsam och trivs med att ha eget ansvar.

Urval sker löpande - välkommen in med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter:

Som arbetsledare ansvarar du för att administrera och leda verksamheten samt utarbeta rapporter tillsammans med vår kund. Du ansvarar även för personalen i våra receptioner och har nära kontakt med våran kund i olika ärenden. Därför viktigt att du är alert, ordentlig och trivs i en roll där det ställs lite högre krav.

Dina kvalifikationer:

  • Minst 3 års erfarenhet i rollen som arbetsledare.
  • Erfarenhet av personalansvar för minst 8 personer.
  • Tidigare erfarenhet av att fördela och kvalitetsäkra arbetet.
  • Goda kunskaper i svenska.
  • Datorvana i form av goda kunskaper i Microsoft Office-programmen.
  • Inneha B-körkort och egen bil är ett krav.

Dina personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du trivs i en roll där du jobbar både högt och lågt med ansvar för personal- och verksamhetsfrågor. Vidare ser vi gärna att du är självständig, har skinn på näsan samt en positiv och problemlösande attityd.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 12 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Ambitiös arbetsledare sökes till Storstockholm