Bemannia

Administratör till myndighet sökes för långt uppdrag i Stockholm

2017-06-14
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Är du en fena på administration och redo för ditt nästa uppdrag? Vi på Bemannia söker nu dig som vill arbeta heltid som administratör hos vår välkända kund. Kunden är en myndighet belägen i Stockholm. Uppdraget berkänas påbörjas kring den 1 juli och pågå i åtminstone ett år framöver. Möjlighet till lång förlängning finns. 

Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består i att koda de arbetsskador som anmäls i ett datasystem. Kodningen sker enligt en klassifikation som är reglerad i EU-standard och innebär en kvalificerad tolkning av den drabbades händelseförlopp beskrivet i text utifrån denna klassifikation. Kodningen sker under hög tidspress och hög grad av noggrannhet. I kodningsarbetet ingår också bedömningar av arbetslivets olika riskmoment. 

Dina kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Minst 1 års erfarenhet av administrativt arbete. 
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan.
  • Erfarenhet av systemet ISAK (ett kodningssystem där arbetsskador kodas enligt fastställd kvalifikation), eller likvärdigt system i minst ett år.
  • Goda kunskaper i MS Office. 
  • Goda kunskaper i svenska. 

Dina personliga egenskaper:

  • Noggrann.
  • Förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsmoment och system. 
  • Förmåga till att följa instruktioner och regelverk. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Administratör till myndighet sökes för långt uppdrag i Stockholm