Bemannia

Administratör på deltid sökes till myndighet i Stockholms City

2017-06-16
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Är du en strukturerad administratör som ofta beskrivs som vass i Excel? Har du tre års erfarenhet inom administration? Då kan det vara dig vi söker för uppdrag hos vår kund i Stockholms city. Uppdraget är på deltid och startar i början av juli och pågår tills slutet av december 2017. Då uppdraget är på 50% kan arbetstiden antingen förläggas 5tim/dag fyra dagar i veckan eller 4tim/dag alla vardagar. Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd till vår statliga kund.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att hantera och följa upp registerkontroller av medarbetare och konsulter samt arbeta med säkerhetsskyddsavtal. Vidare kommer du att ha daglig kontakt med entreprenörer, konsultföretag och andra myndigheter. Övriga vanliga administrativa arbetsuppgifter så som att svara på mail, hantera post och boka lokaler och möten kan ingå.

Dina kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Minst tre (3) års erfarenhet som administratör
  • Mycket goda kunskaper i Excel och Word
  • Tidigare erfarenhet av externa kontakter med myndigheter och leverantörer
  • Meriterande med erfarenhet av registerkontroller eller annat säkerhetsskyddsarbete

Dina personliga egenskaper:

Du som söker denna tjänst bör ha en mycket god samarbetsförmåga och du tar stort ansvar i din yrkesroll. Vidare arbetar du självständigt och är noggrann, strukturerad och organiserad. Du har ett öppet förhållningssätt, är prestigelös och inte rädd för att säkerställa viktiga uppgifter. Átt vara serviceminded är en självklarhet för dig.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Administratör på deltid sökes till myndighet i Stockholms City