Bahusia

Motormontörer till UFAB

Om UFAB

Ständig förbättring är vår drivkraft.

Utveckling kräver ständig förbättring. Och förbättring kräver att man är handlingskraftig, blickar framåt och ser möjligheter. Det är vår övertygelse här på Ufab och själva grundbulten i vårt erbjudande till dig som kund.

Med rötterna i Uddevallas gamla varvsindustri har Ufab, sedan starten för över 45 år sedan, utvecklats till en av landets främsta systemleverantör och kontraktstillverkare av avancerade komponenter och maskinsystem. Vi tar oss an uppdrag från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Genom att ta helhetsansvar hjälper vi våra kunder hela vägen från ritbordet till slutleverans. Och som ett företag i Mattssongruppen har vi en stabil plattform att verka ifrån. Våra moderna anläggningar ligger i Uddevalla och Shanghai.
 
Vår strävan efter ständiga förbättringar är vår främsta drivkraft i arbetet. Vi söker alltid efter smartare lösningar – snabbare, bättre och mer miljövänliga. För att på så sätt kunna leverera en effektivare och grönare produktion åt ditt företag.
 
Denna drivkraft har vi sammanfattat i vårt varumärkeslöfte ¬– Always Improve
_________________________________________________________________________________________________

Vi söker motormontörer till UFAB

Om tjänsten
Du kommer att arbete med montering av marina drivsystem som drev och utombordare. Justeringsarbete, dokumentation och felåterföring ingår i det dagliga arbetet. Arbetet kan också komma att innehåller stationära prov i testrigg. 

Din erfarenhet
Vi ser att du har en god teknisk förmåga och intresse och trivs med arbetsuppgifter inom det verkstadstekniska området. Du har erfarenhet av att arbeta och / eller utbildning inom mekanik, el, hydraulik eller pneumatik, du har också kunskaper inom ritningsläsning. 
Du har god datakunskap och innehar B-körkort.

Truck- och travers kort är meriterande. 

Din personlighet
Vi ser att du är en engagerad, kvalitetsmedveten, pålitlig och driftig person. Trivs med att arbeta praktiskt, men ser inga problem med att dokumentera ditt arbete. Teamkänsla är något du värderar högt! 

Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Välkommen med din ansökan! 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på www.bahusia.se 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juni . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Motormontörer till UFAB