Avesta kommun

Musiklärare By- Fors rektorsområde

Något fantastiskt händer i Avesta! 


Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

By och Fors skolor är två F-6 skolor belägna strax utanför Avesta. Inom By/Fors rektorsområde strävar både medarbetare och elever till att göra skolorna till Avestas bästa skolor. Det blir vi genom vår samsyn och ett helhettänk som ger eleven förutsättningar att lyckas i sitt lärande och sin utveckling. Vi skapar goda relationer där varje elev känner sig sedd trygg och bekräftad av de vuxna på skolan och vi vuxna är då förebilder för våra elever. 

Vi har ett aktivt förhållningssätt att tillvarata och skapa lärandesituationer utifrån elevernas styrkor. En verksamhet som arbetar för ett lustfyllt lärande och ger trygghet, kontinuitet och utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på kompetensutveckling och lärare 1-6 kommer under läsåret 2017-18 att delta i skolverkets specialpedagogiska fortbildning. Vi har ett väl utvecklat kollegialt lärande och delger varandra erfarenheter och kunskap. Vi söker dig som vill vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen inom rektorsområdet. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och att ha eleven i fokus. Du har förmåga att se styrkor och tillvarata olikheter. 

ÖVRIGT I Avesta kommun månar vi om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt. Vi har även Medflyttarservice. Vi erbjuder stöd för att hitta arbete till eventuell medflyttare men också vid behov stöd avseende boende, barnomsorg, skola, fritids- och föreningsliv. 

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden varför vi gärna tar emot en tidig ansökan. 

 

 

Arbetsuppgifter:

Till By/Fors rektorsområde söker vi en lärare i musik till åk 1-6. Du kommer att ansvara för planering, undervisning, bedömning etc. Tjänsten är delad mellan By och Fors skolor. Möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad vid kombination med annat ämne finns.

 

 

Kvalifikationer:

Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande; 

*Du har lärarexamen med legitimation och behörighet i musik eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
*Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet. 
*Du har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. 
*Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. 
*Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med elever, föräldrar och dina kollegor. 
*Du är van att använda dator som pedagogiskt verktyg 

Vi förutsätter även att du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftlig. 

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan! 

Meriterande är;. 
Kunskap och erfarenhet av arbete med Officeprogrammen då dessa används frekvent i arbetet. 


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Övrigt:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-08-14
Tidsbegränsat till: 2018-06-20
Antal platser: 1

 

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-06-25

Arbetsgivarens referensnummer: A693179/2017

 

 

Upplysningar lämnas av:

Mariana Elfving
Rektor By/Fors ro
Telefon: 0226-64 59 58
E-post: 
mariana.elfving@avesta.se

Du hittar dina fackliga företrädare här: 
www.avesta.se/jobb

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Avesta, Dalarna . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Musiklärare By- Fors rektorsområde