Avesta kommun

Domarhagsskolan 7-9 söker lärare i idrott

Något fantastiskt händer i Avesta! 


Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN - en skola i centrala Avesta 


På Domarhagsskolan går idag cirka 320 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. I en ständigt föränderlig värld, är det viktigt att inte skolan står still. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla. 


För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns. 


Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Oavsett om du är ny som lärare eller har arbetat några år är vi måna om att du ska få stöttning i ditt yrke. Är du nyexad lärare erbjuder vi en mentor och stöttning utifrån det. 


Du blir en viktig del i våra arbets- och ämneslag. 


Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss! 

 

För mer information: http://www.avesta.se/domarhagsskolan

 

 

Arbetsuppgifter:

Undervisning i idrott åk 7-9 och därtill hörande arbetsuppgifter. Du arbetar nära kollegorna på Domarhagsskolan och Karlfeldtgymnasiet 
Du blir en viktig del av våra ämnes- och arbetslag 
Du blir mentor i en av våra klasser tillsammans med en kollega. 

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarexamen för år 7-9 med behörighet att undervisa i idrott och hälsa. 


Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs. du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning. Du är en stabil person, tydlig ledare, självgående och kan skapa förutsättningar för att eleverna ska nå sina kunskapsmål samt sociala mål. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och kan samspela med andra på ett konstruktivt sätt. 

 

 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön. Ferieanställning
Tillträde: 2017-08-14
Löneförmåner: Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.
Antal platser: 1

 

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-06-25

Arbetsgivarens referensnummer: A695065/2017

 

 

Upplysningar lämnas av:

Monica Anderstedt
Rektor
Telefon: 0226-645294
E-post: 
monica.anderstedt@ avesta.se

Kajsa Orre Engvall
Biträdande rektor
Telefon: 0226-645601
E-post: 
kajsa.orre-engvall@ avesta.se

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Avesta, Dalarna . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Domarhagsskolan 7-9 söker lärare i idrott